Veiligheid & Milieu

Binnen Wilver Schoonmaakbedrijf staat naast kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid juist ook veiligheid en milieu centraal.

 

Veiligheid:

 

Iedere medewerker heeft namelijk het recht om na het werk weer veilig thuis te kunnen komen. Om dit te kunnen bereiken hanteert Wilver hierin een actief veiligheidsbeleid. Zo zijn een aantal medewerkers VCA gecertificeerd en is iedereen in het bezit van alle nodige en eventueel aanvullende "persoonlijke beschermingsmiddelen" PBM's. Als voorbeeld van aanvullende PBM's gebruikt Wilver Schoonmaakbedrijf professionele valharnas beveiliging voor het werken op hoogte etc. Tevens staat ons materieel onder een strak keuringsregime.

 

Wilver is zich ook bewust van het feit dat veiligheid niet enkel een kwestie is van de juiste certificeringen, keuringen maar dat het verschil met name wordt gemaakt door de betrokkenen zelf. Daarom vindt Wilver het belangrijk om in dialoog te zijn en blijven met zowel medewerkers als klanten om tezamen te komen tot een meest veilige werkomgeving.

 

Milieu:

 

Wilver vindt dat schoon pas echt schoon is, wanneer het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en proberen op alle mogelijke manieren het milieu te ontzien. Hierbij kunt u denken aan waterbesparende methoden en het gescheiden inzamelen van afval.

 

Duurzaam en milieubewust handelen vinden wij een maatschappelijke verplichting. Uw keuze voor Wilver Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat uw omgeving op een milieubewuste wijze wordt schoongemaakt.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op de hoogte blijven van onze activiteiten?

laat dan hier uw naam en email achter

Submitting Form...

Submission error.

Form received.

 

© 2022 Wilver

Wilver Schoonmaakbedrijf B.V.

Zadelmakerstraat 49, 2984 CC Ridderkerk